en vacker död stad

2012-07-29

hur dagar på ok i arvidsjaur kan vara:

alltså, detta att thåström sprang in på mitt jobb igår? och detta med att han pratade med mig. jag dog, blev en pöl på golvet, tror han märkte det men aja. hur som helst så blev det ganska spontant att åka hem till piteå sväng igårkväll, så hann höra älskade thåström, och låten alla vill till himlen och fanfanfan och sådant fint. han hade kom in på mitt jobb och frågade efter toan, sedan kom en i hans crew med en karta och de ville veta bästa vägen från arvidsjaur till piteå. mhm. 

sedan idag hade vi strömavbrott mellan klockan nio och klockan tolv. 8000 hushåll var visst utan ström kaoz i hela arvidsjaur, kunder stod utan bensin och väntade på macken, närmsta fungerande tankställe låg nio mil bort typ. kul, hela arvidsjaur var nedsläckt. det var som en spökstad, inte för att arvidsjaur är en stad, och inte för att det är vackert heller, men kunde inte undgå att få "en vacker död stad" på hjärnan.

så du tog min hand i vimlet och sa: älskling allt är skit.

2012-07-29
såhär såg fredagskvällen ut:

uppladdning inför kvällen hos minna, med massa tjejer.

för att sedan se finaste markus. han var lika bra som vanligt, men det var ganska lite publik, piteborna har inte förstått hur bra han är verkar det som. 

efter det följde the hives, vilket absolut var en av mina top 3 konserter någonsin, SÅ. HIMLA. MAGISKT. dör bara av tanken på pelle, ehehhe. det är inte ens idé att beskriva, för de som inte sett dem förstår nog ändå inte hur bra det var. 

när konserterna var över gick vi rundor på området med ett gäng luleåpojkarsom följde med och åkte radiobilar, letade efter pelle och åt festivalmat med oss. 

vi fick denna gosiga valross av pojkarna, den ska återlämnas nästa gång vi är i luleå, alltså nästa gång som jag åker på festival, den 18 augusti. är fett taggad redan för då blir det krunis för sjunde gången.


songs in the night

2012-07-25

ett till gäng fred & kärleksbilder, från fannys kamera.

en olivia och en joel.

festivalmatens rolls royce.

jag frös en kväll. tog på mig alla kläder jag hade. såg väl mer eller mindre ut som en påskkärring.

frej hoppade hoppborg under slagsmålsklubben. jag ville också hoppa ju!

nu laddar jag om för att se markus krunegård och the hives på fredag. eller laddar väl inte om egentligen, snarare håller igång, jobbar, är ute och springer, pluggar teori, hänger med kompisar, och gratulerar dem. det känns som alla fyller år denna vecka, vilket är kul såklart!


a teenager told me: be careful

2012-07-24

.

2012-07-21

Saker som är bra:
Jag har kommit igång med att springa igen.
Jag tog visst säljrekord idag på jobbet.
Imorgon väntar stugan, ska bli mysigt.

Älskling slut ögonen, hör du melodierna i natthimlen?

2012-07-19

Vår fina del av campingen. 

Gula gubben, eller vad han nu kallas körde en show på campingen.

Jag, Fanny, Johan och Olivia.

Erik, Tommy, jag och Fanny, taggade på väg till Skrillex och Thåström!

Här, lyckades jag nästan fånga värsta glädjeögonblicket. Jag och en till hade tappat bort resten av vårat gäng, så kom en av dom springandes helt själv från ingenstans, och här blir han mottagen av en bamsekram.

Okej, följande såg jag allafall: 
Simple Plan - Hur fina som helst ju, ganska kul när dom spelar massa nostalgilåtar blandat med nytt, sedan pratade bara om att dom älskade Sverige, sen försökte Pierre prata svenska jämt också haha.
Mac Miller - Jag dog, han var fett grym, men han hade världens fulaste scenkläder, klarade knappt av att kolla.
Lars Winnerbäck - Överskattat, men det var kul att precis när vi inte palla mer drog han igång Söndermarken som jag älskar haha. Sen såg vi Emmy på den konserten med.

Regina Spektor - Jättefint, men satt mest och tyckte synd om henne då hon sjöng fel och glömde texten och sånt en massa.
Slagsmålsklubben - Roligt, galen publik och Frej är awesome, men knakse inte min musiksmak.
Eldkvarn - Hann bara höra Pojkar Pojkar Pojkar, men det var megamysigt trots det.
Mumford and sons - Åh. Dog när Marcus kom ut, så fin han är. Sen dog jag igen under Little Lion Man. 
Enter Shikari - Kanske bästa under hela festivalen, eller Kent också då. Jag gick dit själv, men träffade en snubbe som drog med mig i moshen, ändå tills han föll, han föll så brutalt att benet syntes under huden. Fast hans kompisar räddade honom och jag gick fram längst fram istället. Under tiden hade Rou sprungit ut i publiken och jag hade missat hela det, men det gjorde ingenting jag var glad trots det, för dom var fett grymma.
Mofeta och Jerre - Har typ tyckt att dom har varit asbra, men sedan började Mofeta skratta när vi under konserten fick reda på att Tyskland förlorat mot Italien. Haha. Aja, Bättre I Berlin var kul, för dom bakom oss blev också sura, och vi och dom typ halvskrek genom hela låten. 

Markus Krungård - Fin som alltid. Stod på andra raden men dock lyckades jag få någon med superäckligt hår framför mig som hon hela tiden kastade i ansiktet på mig. vilket gjorde att jag gick och ställde mig typ längt bak efter bara någon låt. På PDOL blir det i mittwn längst fram, som vanligt. 
Bloc Party - Sprang för mitt liv från campingen till Bloc Party för att hinna se innan vi skulle köa till Kent. Och det kändes som att jag var med i en film, när dom började spela This Modern Love när jag precis kommit förbi vakterna, dog så fint, sen i slutet på låten stod jag nästan längst fram. Det var en fin konsert, dock lite publik. :(
KENT - SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ BRA. Och regnet som öste ner och allt, gud vad fint det var. 

The Maccabees - Bra, tills jag insåg att dom hade avslutat konserten utan att spela Toothpaste Kisses. Seriöst????
Skrillex - Tog massa kort för jag tycker Skrillex är rätt kass, men ändå en sådan man måste se om man är där så då gick vi dit ändå. Men ville mest bara på Thåström, som spelade samtidigt.
Thåström - Fick som jag ville efter ett tag hehe. Tog världens finste bild under Thåström, men den är helt svart nu haha, synd. Men Thåström är alltid fin iallafall.
Rihanna - GUD ÄNDÅ. Vilken bitch. Tur för henne att alla kann alla hennes låtar, det enda som gjorde att jag orkade vara kvar, hon kom 45 minuter försent? Aja. 

När vi inte var på konserter satt vi mest i våra stolar hos våra Umeågrannar och snackade skit. Eller gick till Ortens Favoriter campet, som hade de obekvämaste stolarna, men som alltid var på sånghumör. Eller hängde med smålännigarna, som faktiskt var det enda campet som hade bra musik. Eller förundrades över hur många på denna festival som hette Joel, Fanny och Olivia, eller gjorde saker som jag helt enkelt inte minns. 

Och detta var ungefär hälften av de bilder som faktiskt gick att använda, de andra får ni se på Olivias blogg om ett tag. Hur som helst, ska jag införskaffa mig en analog kamera/köpa engångskameror med jämna mellanrum nu, mest för att bilderna blir så himla fina. Eller ja, alltså har jag tagit kort på korten så det är inte bästkvallan precis, men de är fina i verkligeheten.

En sak är då säker, jag måste till Peace & Love 2013.

Fyra nätter och fyra dar, jag har sjungit i en vecka.

2012-07-18

Enter Shikari, Rou som springer där i vit tröja.

Skrillex.

ÄNTLIGEN kom bilderna från Peace & Love, här är två av dem, har inte lyckats fixa att scanna in dem, (är inte tekniskt lagd för 5 öre) men ska be någon hjälpa mig. Men bilderna var riktigt roliga, dock var många svarta, råkade göra felet att inte använda blixt på kvällarna, bleh. Och dock var det flera som inte heller är bloggmaterial, pga spårade (hehe), men annars, det kommer upp lite fler här snart.

Har även fått ett fjärde sommarjobb, jag och Olivia har nog aldrig utnyttjat vårat tvillingskap såhär mycket (vi har båda samma jobb, alla fyra, för att få dem att gå ihop).

We're talking about our lives, like we've known each other forever, the time flies by.

2012-07-17

haha, alltså ville lägga upp den här bilden i söndags, den 15 juli. men har i princip inte rört min dator sedan senaste inlägget. hur som helst så kommer bilden från boken "en dag", som är världens finste typ. dör varje gång jag tänker på dex och em, huvudpersonerna. och hela boken utspelar sig 15 juli, fast varje kapitel är det ett nytt år. läs den om du inte gjort det.

hur som helst, livet rullar på, och jag undviker datorn så mycket jag kan (dock måste jag göra körkortsteori och är beroende av att läsa niotillfem, så det är mina undantag). men nu väntar en löprunda!

ps. är i arvidsjaur nästa vecka, så hör av er om ni vill hitta på något roligt.

Kom med mig så vinglar vi fram genom stan.

2012-07-14


Lite såhär såg det ut igårkväll när vi firade AC som hade fyllt år, så roligt att få träffa lite folk mellan jobbpassen.
Vi körde massa spel och lekar, men alla grimaserar på alla dom bilderna så, men det var i alla fall en kul kväll. Just nu är jag på rast och efter ikväll är jag ledig i två dagar. Skönt!

'Cause you're the only God that I'll ever need

2012-07-10


Inget rinner ut i sanden, för en drömmare från landet.

2012-07-08


Igår blev det att hänga på Nodo för avskedsfika, då Louice idag lämnar Piteå för ett år i USA. Där möttes vi upp av Louise och Miriam, och senare under kvällen insåg vi att jättemånga skulle ut så vi drog till Kalles där det faktiskt var ganska mycket folk. 

En väldigt spontan kväll, men roligt var det i alla fall.

Kom hit och slunga mig rätt in i smeten

2012-07-06


Så här kunde det se ut på Peace & Love, bilder från facebook. Önskar att min blogg hade kunnat vara lite roligare, men har inte tid att blogga (inte ens för att sitta vid datorn typ), och har ännu mindre tid att göra något som är värt att skriva om. Men kameran är inlämnad så snart ska det väl det komma in lite bilder, inte bara från P&L heller. 

Annars så rullar pengarna in som dom ska och jag mår bra, hinner hänga i solen om dagarna, och har kommit på hur min framtida karriär ska se ut och sånt fint.

Då varje dag var som en Mac Miller låt

2012-07-02

Nu är jag hemma igen, efter en underbar vecka i Borlänge. Har så mycket att berätta, men det finns även så mycket som inte går att beskriva med ord. Men mina bilder rullar väl in om några dagar, ska lämna in engångskameran senare idag. 

Jaja, jag har iallafall hängt med sköna människor från Sveriges alla håll. Fått känna på hur det är att ha Promoe hår. Sett världens finaste Jocke Berg igen. Moshat sönder på Enter Shikari och sett Rob Rolfe beställa mat men glömt bort att jag bör ta en bild med honom. Men ja, så mycket kan jag väl säga, men så snart bilderna kommer ska jag berätta mera.

Nu känner jag mest såhär: I 360 dar, ska jag sitta kvar. Och seeeeeen...

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus