NÄR BOMBEN FALLER VILL JAG VARA DÄR DU ÄR.

2012-10-31
igårkväll blev det öl och hockey på lokal. och jag pratade tyska i tre hela timmar i sträck. haha det är sjukt länge för mig, det har jag inte gjort sen jag var i tyskland. men det gick bra, så jag är glad!

idag hade jag tänkt göra följande:
läsa minst 50 sidor i sansibar oder der letzte grund.
förbereda min adenauer-presentation.
styrketräna.

men nej. nog kom målaren hit och levde om klockan åtta på morgonen på min lediga dag. så har ännu inte fått något gjort. för jag vill inte att han kollar på när jag tränar (lol), sedan kan jag inte plugga eller läsa när han skramlar med sina verktyg och bankar i väggen.......... kul.

Du känner att staden är precis som staden alltid varit, i väntan på en lång kall vinter, och du säger att saknad kan man lära sig att leva med ibland.

2012-10-29
då vi sprungit runt på stan i skellefteå ganska länge gav vi oss av till bowlinghallen istället. jag förlorade big time, men det var kul ändå.
elin. strikaren #1
retards.
hej elins tumme.

sedan drog vi omkring på tusen andra platser i skellefteå med tusen andra människor också. men det hade jag inga bilder på, så det förblir en hemliz vad vi gjorde. hihi.

nu är det fucking svinkallt ute, och jag har ledigt i en vecka, och jag har myskläder på mig och dricker te under täcket. ska ej göra något produktivt idag. för jag har redan varit och skrivit världens svåraste prov på morgonen. kul, hejdå!

Ut i en snöstorm, in i din hall, från kall till varm.

2012-10-27
medans alla andra börjar avrunda sina förfester för att ge sig ut på corona, har jag just kommit hem och ska nu ta tag i middagen som jag ej hunnit med att äta tidigare under dagen. lol. aja, här kommer lite av vad helgen bjudit på:
(älska när snöflingor drar åt sig skärpan...)
har varit i skellefteå hos linda igår och idag. igår mötte vi upp nathalie, jakob och elin. jakob sprang omkring med en vargdräkt och kramade människor på stan. och första snön föll, och det blev helt plötligt ljust ute igen. det var  en kul kväll.

...jaha nu laggade blogg.se så jag kan inte ladda upp fler bilder. får väl skriva om det andra sen då.
nu ska jag fortsätta att njuta av oasis och min stört goda middag (äter bästa müslin ever!)




Det har hunnit bli oktober. Nu fryser gräset och går av, och jag hatar allt som böjs och går av.

2012-10-25

mina dagar spenderar jag helst i skolan. egentligen vill jag inte ens hem sen. för det är ändå på skolan som jag har som roligast. alla som jag träffat genom skolan är så himla lika mig, men ändå så olika. det finns så mycket som vi kan disskutera och tycka samma sak om. sedan finns det minst lika mycket som vi tycker olika om. och alla på universitetet är så mycket smartare och mognare än de var på gymnasiet. men tillslut slänger jag mig ändå på cykeln, och zicksackar mellan alla gångare som går på fel sida av vägen. grr. jag cyklar alltid jättesnabbt nu för tiden, för nu har kylan även nått hit ner till umeå, nu har jag inte lust att vara ute och cykla för skojs skull mer. sedan kommer jag hem strax efter fem, till en lägenhet med mina två syskon ståendes i köket och det doftar ljuvligt av mat. efter maten händer det olika saker beroende på vilken dag i veckan vi pratar om. antingen vankas det spelkväll, chillkväll, fikakväll, pluggkväll, eller fest. typ så ser det väl ut mestadels nu för tiden. och egentligen vill jag, för första gången sedan jag slutade tävla i slalom, ha snö. jag älskar hösten, men nu är det svinkallt ute och då tycker jag det är lika bra att det ligger snö på marken för jag vill åka snowboard, och det gärna nu.

Man glömmer att nätterna är korta och sömnen den bedrar mig

2012-10-21

r.i.p

var på fest igår då en fransman kom fram och frågade varför jag hade kvar mina festivalarmband. när jag inte hade något vettigt svar klippte han av dem. fast de är ju rätt äckliga och festen var jätterolig så det gör inte sååååå mycket. men ändå.

Det är fest, jag dricker öl, du röker på.

2012-10-20

hej. ja, jag lever. har dock haft en hektisk vecka. vilket jag rundar av med en kanonhelg! igår var jag på fest på teg, för att sedan dra till e-puben och dricka tysk öl på deras oktoberfest och sedan avsluta det hela på ålidhem hemma hos några som tyckte vi pratade finsksvenska (</3). idag fyller min bror 23 år, så det har vi firat med presenter och smörgåstårta och besserwisserspelande. nu ska jag ladda om för att sedan gå på korridorsfest med pjamastema. 

Men jag har sett dig, och nu är du allt jag kan se.

2012-10-15
alltså har fotat med engångskameran på senaste. men nu ska vi se vad det lilla jag fotat med den vanliga är.
köpte ett sådant här kit här om veckan.


vilket resulterar i att man måste göra cupcakes. senast idag kom diana hit och gjorde dessa blåbärscupcakes med mig, som blev dödsgoda. 
det leder i sin tur till att jag måste träna. *försöker se sportig ut* går sådär...
men alltför mycket caféhäng gör att man ändå inte är fit. hehehe. aja unnar mig väl.

men nu taggar jag inför en supervecka. efter denna vecka har jag inte så mycket i skolan igen. ok har aldrig haft mycket, men i veckan ska jag faktiskt lämna in något (stor händelse!!!!). så sen blir det lugnt igen.

Dex and Em, Em and Dex.

2012-10-14
okej, här kommer världens kortaste sammafattning av helgen: hade sjukaste och roligaste fredagen som följdes upp av mysigaste lördagkvällen på länge. och nu ska jag avsluta denna helg på bästa tänkbara sätt med one day. varför så besatt av en film? men ja, den är helt enkelt den bästa filmen som finns. kan ej bli trött på den.

Now my life is sweet like a cinnamon, like a fucking dream I’m living in.

2012-10-11

har cirka tusen saker som gör livet enkelt just nu:
+ linda kommer hit imorgon, har inte träffat henne på två månader, så är fett pepp på det!!
+ går i bästa klassen, vi smider framtidsplaner om dagarna och planerar fester. ångrar inte en sekund att jag hoppade på denna kurs.
+ har lärt känna roliga utbytesstudenter som vill dra med mig på en massa saker.
+ bor med mina syskon, och det är så himla skönt, blir liksom aldrig tråkigt när man är med dem.
+ bokade en resa till wien & bratislava här om dagen.
+ lyssnar på ny fin musik som jag inte kommer bli less på riktig ännu.
+ lever studentliv helt enkelt, förstår varför detta är bästa tiden i livet.


Jag fastnade med blicken för längesen, i äventyren bland höghusen, i musiken.

2012-10-10
lite köpenhamnbilder.
kom precis hem från skolan där jag suttit med boris och diana i tre timmar och fikat och pratat om festivaler, pete doherty och skillnader mellan sverige och tyskland. riktigt roligt. men nu är jag trött, ska nog plugga lite sedan sova. imorgon väntar en dag fullspäckad med plugg, wohoooo!!

mama haven't you heard, we sold out all over the world.

2012-10-07

sitter bara och väntar på att tiden ska gå. för efter middagen ska jag vara med simon och kanske john. men nu har jag inget att göra, så då kommer en lista:

Låtar som..
har gjort mig glad: my hometown - the wannadies
har gjort mig ledsen: creep - radiohead
jag vill dansa till: rolling stones tshirt - dada life
jag vill dansa ännu mer till: ramlar - håkan hellström
lugnar ner mig: insect eyes - devendra banhart
jag lyssnar på för att bli pepp: get mama a house - the teddybears
påminner om kärlek: andy your a star - the killers
påminner om gamla tider: flourcent adolecent - arctic monkeys
påminner om ångest: no time for us - broder daniel
jag lyssnar väldigt mycket på just nu: rollercoaster - kent
är väldigt, väldigt bra: stop crying your heart out - oasis
lyssnas på i ilska: i'm made of wax larry what are you made of - a day to remember
jag lyssnar på när jag är kreativ: palace & main - kent
påminner om sommardagar: där jag hänger min hatt - norlie & kkv
påminner om våren: LSD någon? - kent
påminner om en bra film: help! - the beatles
påminner om staden jag tycker om: what you know - two door cinema club
jag lyssnade på när jag var 13: wonderwall - oasis
jag lyssnade på när jag var 15: nu kan du få mig så lätt - håkan hellström
jag lyssnade på när jag var 17: 17 - kings of leon
jag lyssnar på just precis nu: don't be a jerk johhny - the drums

Materiell lycka

2012-10-05

just ja. kan ju passa på att visa några av mina nya tillskott till garderoben. ramlade in löner som jag hade glömt bort nu i slutet på september så då köpte jag lite nödvändigheter. här är några av dem.

sedan fick jag ett objektiv, som egentligen skulle komma med kameran som jag fick när jag tog studenten, men det kom nu istället. har dock inte hunnit prova det så mycket ännu, men det verkar fett nice.

nä, nu ska jag fortsätta lyssna på bob hund och lösa vecko revyns korsord. hejdå!!

Istället för musik: Förvirring

2012-10-05

bilden föreställer en pojke som heter max. som spelar i ett band vid namn sisters gracie, som jag såg i slovakien för ganska precis ett år sedan. den får symbolisera mina så kallade musikfredagar. eftersom att jag är ledig varje fredag ägnar jag dem åt att lyssna på musik, lösa korsord, läsa böcker, och bara vara. vilket är otroligt skönt. så ja, idag har jag spenderat snart fyra timmar med att lösa korsord, läsa diverse tjejtidningar och lyssna på musik. men senare när mina kompisar slutat skolan ska jag bege mig till simon, har inte träffat honom sedan i vintras, så det blir kul.
är såhär pepp på helg. weho! 
saknar mitt röda hår gör jag också...

DET ÄR SÅ JAG VILL HA DET NU, DET ÄR SÅ DET SKA VARA.

2012-10-03

klarade av att utmana mig själv som jag skrev om senast. har dessvärre inte orkat köpa en engångskamera, hehe. hur som helst har det gett mig tid till att slösurfa på datorn medans mina sambos pluggar. vilket resulterar (som alltid på hösten) i att spana in planer för nästa sommar med festivaler och så. har hittat två som jag vill på STÖRT MYCKET. är så sugen att boka medans festivalerna är billiga på hösten, men måste ju få någon med mig *hint hint* 

varför planerar jag saker hela tiden!? men alltså jag känner typ att jag alltid måste ha något att se framemot, någon resa, eller konsert eller så.


Jag hoppas det ser ut som att jag vet, fast jag har faktiskt ingen aning och du viker mina knän.

2012-10-01
åh, imorgon är jag ledig så ska passa på att göra bort allt som jag bara kan. har skrivit upp en lista med massa grejer som inte tar så lång tid, men det är mycket. sedan tänkte jag om jag hinner göra allt på hela listan ska jag unna mig själv att köpa en engångskamera. hmmm.. dettta blir spännande!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus